Softbal

Softbalsters maken eigen videoclip

Softbalsters maken eigen videoclip

In eigen land hopen de softbalsters van het Nederlands Koninkrijk zich van dinsdag 23 tot en met zondag 28 juli 2019 te kwalificeren voor de Olympische Spelen van 2020. Om aandacht te vragen voor hun Olympische droom hebben de softbalsters een videoclip gemaakt.

In de clip zijn de doelen, dromen en realiteit van de nationale softbalsters in een tekst gevat: “Het jaar waarin we bloed, zweet en tranen geven en wereldwijd gezamenlijk ons doel na gaan streven.”

Het Olympisch kwalificatietoernooi voor Europa en Afrika wordt deze zomer gehouden in Utrecht.

Rogier van Zon schrijft over het Nederlands honkbal en softbal sinds 1995. Hij zette in 2000 de Nederlandse honkbalsite op en schrijft als freelancer voor diverse andere media over honkbal en softbal. Reageren? Stuur een e-mail naar rogier(a)honkbalsite.com.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal