Kaartverkoop voor OKT Fastpitch Softbal gestart

Het Olympisch Kwalificatie Toernooi voor Fastpitch Softbal voor de regio Europa en Afrika wordt deze zomer in Utrecht gespeeld. Van 23 tot en met 27 juli moet Team Kingdom of the Netherlands, als het zich via een top-6 plek tijdens het EK plaatst, strijden om één ticket voor de Olympische Spelen van Tokyo in 2020.

De kaartverkoop voor het OKT, waaraan zes Europese landen en twee Afrikaanse landen deel zullen nemen, is inmiddels gestart. Voor slechts € 5,50 per dag ben je erbij! De kaarten zijn te koop via Ticketmaster en natuurlijk ook de website van het Olympisch Kwalificatie Toernooi*.

Het is de enige kans op een Olympisch ticket. Kom jij Team Kingdom of the Netherlands steunen “on the Road to Tokyo”? Koop dan nu jouw kaarten!

*Team Kingdom of the Netherlands zal in de eerste ronde altijd de avondwedstrijd spelen.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal