HB Hoofdklasse

Jubileum voor Diegomar Markwell

Jubileum voor Diegomar Markwell

Diegomar Markwell, met zijn zoon Drake, werd op zaterdag door Neptunus gehuldigd voor zijn 200e start voor de club. Hij ontving uit handen van Michel Streur een taart en van Paul van den Oever een fles drank. Foto: Robert Bos

Slechts onderbroken door een kortstondig avontuur bij de Macoto Cobras in de Chinese Professional Baseball League, is Diegomar Markwell toch vooral bekend als steunpilaar van het Rotterdamse Curaçao Neptunus en Team Kingdom of the Netherlands.

De wedstrijd tegen HCAW van afgelopen donderdag 23 mei was voor Markwell een bijzondere. Hij ging voor de 200ste maal voor zijn club van start in een Hoofdklassewedstrijd. En dat op dezelfde plek waar hij zijn eerste start maakte: in Bussum.

Alle reden om de jubilaris voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen HCAW van dit weekend te huldigen.

Na het uitwisselen van de welverdiende felicitaties werd de wens uitgesproken dat de intussen 38-jarige Markwell nog vele starts voor zijn club zal maken.

Herman Hiemstra (1955) is freelance honkbaljournalist, eindredacteur en online tekstschrijver.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse