Honkbal

Didi Gregorius: “Ik hoop dat dit helpt om de sport te promoten in Europa”

Didi Gregorius: “Ik hoop dat dit helpt om de sport te promoten in Europa”

Didi Gregorius in het Olympic Stadium in Londen (Foto: Seb Visser)

Ook Didi Gregorius is klaar voor het eerste duel van de MLB London Series. Net als Bogaerts verscheen hij vanmiddag op de persconferentie en ook hij vertelde dat het leuk zal zijn om voor Nederlandse fans en vrienden en familie te spelen in het Olympisch Stadion in Londen.

“Er komen hier duidelijk een heleboel mensen op deze twee wedstrijden af en ze gaan hier ook komend jaar weer spelen. Het is goed dat de mensen hier in Engeland en Europa te zien krijgen dat er andere sporten zijn die hun aandacht verdienen. We kunnen niemand forceren om fan te worden van onze sport, maar ik hoop dat onze aanwezigheid in Londen helpt om honkbal te promoten.”, aldus Didi.

Uiteraard werd hem ook gevraagd naar zijn link met Nederland: “Het is leuk dat we zo dichtbij Nederland zijn. Er komen veel fans en natuurlijk vliegen ook vrienden en familie over vanuit Nederland. Bovendien is het leuk om hier tegen Xander te spelen. Wij hebben ook in de jeugd al tegen en met elkaar gespeeld en het is leuk om te zien hoever we gekomen zijn. Dat bevestigt deze serie alleen maar.”

Yankees manager werd gevraagd naar hoe Didi in het team ligt en hoe belangrijk hij is. Let even op hoe zijn gezicht oplicht wanneer hij het over zijn korte stop heeft! Lovende woorden:

https://www.instagram.com/p/BzTDrWmFTAp/

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal