Honkbal

Linkdump: nog even nagenieten van de MLB London Series

Linkdump: nog even nagenieten van de MLB London Series

Daags na de indrukwekkende MLB London Series in het Olympisch Stadion kunnen we nog even terugkijken en nagenieten van twee fantastische wedstrijden.

Uiteraard was in Londen ook de Nederlandse pers vertegenwoordigd. Zo was Fox Sports, de zendgemachtigde van MLB wedstrijden in Nederland, met verslaggevers Theo Reitsma en Vincent Schildkamp aanwezig om leuke items te maken met Didi Gregorius en Xander Bogaerts. Deze items hebben jullie al eerder op onze social media kanalen voorbij zien komen. Op de website van Fox Sports vind je de samenvatting van Game 2 en kijk vooral ook even naar het interview met Didi door Buster Olney in de Amerikaanse uitzending.

Natuurlijk was ook de NOS aanwezig en in het Sportjournaal van zondagavond was aandacht voor de London Series. Hierin kwamen naast Didi en Xander ook Charles Urbanus en de legendarische Yankees manager Joe Torre aan het woord. Bekijk de reportage door Erik van Dijk hier vanaf 46:30.

De mannen van SportAmerika maakten topcontent in Londen en hebben uiteraard ook van de laatste dag in Londen een mooi filmpje gemaakt.

Tenslotte kwam de meeste aandacht in de kranten van de Volkskrant, voor wie vaste honkbalverslaggever Lennart Bloemhof weer een uitstekend artikel schreef. Hij sprak Stijn van der Meer, een van de vele Nederlandse honkbalfans die in Londen aanwezig was. Hij zag bovendien dat Xander Bogaerts handtekeningen uitdeelde aan dit Nederlandse gezin:

Bogaerts spot een gezin uit Den Haag en deelt handtekeningen uit (Foto: Lennart Bloemhof)

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal