HB Hoofdklasse

Hoofdklasse staat op donderdag stil bij overlijden Loek van Mil

Hoofdklasse staat op donderdag stil bij overlijden Loek van Mil

Voor elke wedstrijd in de Hoofdklasse zal op donderdagavond een minuut stilte gehouden worden ter nagedachtenis van Loek van Mil (Stockfoto)

Voor aanvang van de eerste wedstrijden van de play-offs zal er in zowel Rotterdam als Amsterdam op donderdag stilgestaan worden bij het overlijden van Loek van Mil.

In het Familiestadion in Rotterdam zal op donderdagavond vlak voor de wedstrijd van zijn Curaçao Neptunus tegen Hoofddorp Pioniers een minuut stilte gehouden worden ter nagedachtenis van de op zondag overleden Loek van Mil.

Ook op het Loek Loevendie Ballpark in Amsterdam, voor de play-off wedstrijd tussen L&D Amsterdam en HCAW, en voor de wedstrijden in de play downs in Amersfoort en Rosmalen worden de wedstrijden voorafgegaan door een minuut stilte.

Van Mil overleed op zondag op 34-jarige leeftijd na een noodlottig ongeval. Hij speelde tussen 2005 en 2018 in de Hoofdklasse voor HCAW en Curaçao Neptunus en maakte sinds 2007 ook meermaals deel uit van de selectie van Team Kingdom of the Netherlands. Zijn overlijden heeft een diepe impact op honkballend Nederland en in samenspraak tussen de KNBSB, de hoofdklasse teams en de familie is besloten dat dit het beste eerbetoon is.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse