HB Hoofdklasse

Holland Series 2019

Holland Series 2019

Op donderdag beginnen de Holland Series. Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam strijden in deze best-of-seven voor de nationale titel en daar moet je als honkbalfan natuurlijk bij zijn. In dit artikel lees je waar je tickets kunt kopen en hoe je de wedstrijden kunt volgen als je er echt niet bij kunt zijn.

Zoals elk jaar spelen de deelnemende teams om en om hun thuiswedstrijden. Dit jaar speelt Curaçao Neptunus als nummer één van de reguliere competitie de oneven wedstrijden thuis. Game 1 wordt dus gespeeld in het Familiestadion in Rotterdam, net als Game 3 en eventueel Game 5 en 7. Kaarten voor die wedstrijden koop je via deze link.

Game 2 en 4 en eventueel Game 6 worden in Amsterdam gespeeld in het Loek Loevendie Ballpark. Kaarten voor deze wedstrijden koop je via deze link.

Live streaming

Kun je er echt niet bij zijn tijdens de Holland Series? Dan heeft Amsterdam Pirates een mooie video-installatie hangen van 360 Sports Intelligence en zullen zij de wedstrijd live streamen. Die stream zal uiteraard ook op Honkbalsite gedeeld worden.

Verder is het altijd goed om de social media kanalen van HonkbalSoftbalNL (Facebook, Twitter en Instagram) en natuurlijk Honkbalsite te volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de Holland Series (#HS2019).

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse