EK 2019

Game 1: Groot-Brittannië – Koninkrijksteam

Game 1: Groot-Brittannië – Koninkrijksteam

De eerste tegenstander van Team Kingdom of the Netherlands op het EK is Groot-Brittannie. (Foto: Glenn Gervot)

Team Kingdom of the Netherlands start op zaterdag het EK en daarmee het officiële gedeelte van de Road to Tokyo met de wedstrijd tegen Groot-Brittannië. De wedstrijd wordt in Solingen gespeeld en begint om 16.00 uur.

Het is de elfde onderlinge ontmoeting tussen de beide landen en het Koninkrijksteam won alle tien de voorgaande wedstrijden. De laatste keer dat Groot-Brittannie en het Koninkrijksteam tegenover elkaar stonden was tijdens het EK in 2016 in Hoofddorp. Ook toen was dit het openingsduel en toen won Oranje met 11-1 in 7 innings.

De wedstrijd van zaterdag kun je live bekijken via www.baseballsoftball.tv. Mocht de stream deelbaar worden, dan zullen wij deze hier op deze pagina delen.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK 2019