EK 2019

Game 3: Koninkrijksteam – Zweden

Game 3: Koninkrijksteam – Zweden

Op maandag is Zweden in de derde wedstrijd van dit EK de tegenstander van Team Kingdom of the Netherlands.

In de jacht op de eerste officiële (Game 1 wordt op woensdag uitgespeeld) overwinning van dit EK is vandaag om 15.00 uur Zweden de volgende tegenstander van Team Kingdom of the Netherlands. Net als gisteren wordt deze wedstrijd in Bonn gespeeld.

Het is de 28ste keer dat beide landen tegenover elkaar staan en het Koninkrijksteam won alle voorgaande ontmoetingen. Op 13 september 2016 speelde Oranje voor het laatst tegen Zweden, toen werd er tijdens het EK met 8-3 gewonnen. Kan Oranje de ongeslagen status tegen de Zweden behouden? Kijk live mee!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK 2019