EK 2019

Game 4: Koninkrijksteam – Duitsland

Game 4: Koninkrijksteam – Duitsland

Om 19.00 uur staat Team Kingdom of the Netherlands tegenover Duitsland in de vierde wedstrijd van dit EK. Bij de Duitsers staat een oude bekende aan het roer. Oud-bondscoach van het Koninkrijksteam Steve Janssen, zwaait in Duitsland sinds dit seizoen de scepter.

Het Koninkrijksteam speelde zeventien keer eerder tegen Duitsland en daarvoor ook nog elf keer tegen West-Duitsland en won tot nog toe alle onderlinge wedstrijden. De laatste onderlinge ontmoeting was iets minder dan een jaar geleden. Tijdens de Super 6 versloeg Oranje de Duitsers in zeven innings met 13-1.

De Duitsers leden gisteren hun eerste nederlaag van het toernooi. Israël was na tien innings met 4-2 te sterk. Eerder werden wel Zweden en Groot-Brittannië verslagen door de ploeg van Belgische manager Steve Janssen.

Om 19.00 uur wordt in Bonn de eerste pitch van deze wedstrijd gegooid. Je kijkt live mee via:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK 2019