EK 2019

Game 5: Israël – Koninkrijksteam

Game 5: Israël – Koninkrijksteam

Team Kingdom of the Netherlands speelt vandaag tegen Israël en speelt direct daarna de wedstrijd tegen Groot-Brittannië uit.

Vandaag speelt Team Kingdom of the Netherlands het laatste volledige duel uit de groepsfase van het EK tegen Israël. Op het spel staat daarin de eerste plaats in de groepsfase, want die gaat naar de winnaar van deze wedstrijd.

De Israëli’s wonnen tot dusver al hun wedstrijden tijdens dit EK en dat terwijl het hun eerste deelname ooit is. De selectie bestaat voornamelijk uit Amerikanen, waarvan er een aantal al eens in de Major League speelden. Outfielder Ty Kelly speelde voor de New York Mets en Danny Valencia speelde onder meer voor de Minnesota Twins.

Pas twee keer eerder stonden het Koninkrijksteam en Israël tegenover elkaar. Dat was op de World Baseball Classic van 2017, toen de teams elkaar zowel in de eerste als in de tweede groepsfase troffen. In Zuid-Korea won Israël, maar in Japan was Oranje veel te sterk.

De wedstrijd van vandaag bekijk je live via onderstaande stream:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK 2019