Honkbal

OKT Game 3: Koninkrijksteam – Spanje

OKT Game 3: Koninkrijksteam – Spanje

Team Kingdom of the Netherlands kreeg na de zware nederlaag van donderdagavond niet veel tijd om over de klap heen te komen. Vandaag staat er om 20.00 uur namelijk een nieuwe must win wedstrijd op het programma. De ploeg is op het moment van schrijven onderweg naar Bologna, waar vanavond Spanje – dat eveneens één keer won en één keer verloor – de tegenstander is.

De Spanjaarden wonnen gisteren van Zuid-Afrika, maar verloren net als het Koninkrijksteam in dit toernooi al van Israël. De laatste keer dat Oranje en Spanje tegenover elkaar stonden was in de halve finale van het EK. Toen wist Spaanse starter Sacramento de slagploeg van het Koninkrijksteam lang tegen te houden, maar uiteindelijk won Oranje dankzij de RBI-single van Calten Daal en het goede werpen van Orlando Yntema en zijn relievers met 1-0.

Vandaag is opnieuw Sacramento de starter voor Spanje, terwijl Rob Cordemans de bal krijgt van bondscoach Evert-Jan ’t Hoen. Het Koninkrijksteam moet deze wedstrijd winnen om nog zicht te houden op plaatsing voor de Olympische Spelen.

Je kijkt live mee via onderstaande stream. (Als deze stream opnieuw geblokkeerd is, kijk je via deze link)

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal