Golden League

Wedstrijdschema Season Finals aangepast

Wedstrijdschema Season Finals aangepast

Tijdens de Season Finals strijden regerend kampioen FysioExpert Olympia Haarlem en ROEF! dit weekeinde om de landstitel. De wedstrijden worden gespeeld op de velden van Onze Gezellen in Haarlem. Daarnaast worden zaterdag en zondag nog verschillende andere promotie- en degradatiewedstrijden gespeeld. Door de slechte weersomstandigheden is het programma voor de vijfde editie van de Season Finals aangepast.

De Season Finals brengt voor het vijfde jaar op rij de ontknoping in de hoogste drie softbalcompetities samen op een locatie. Ditmaal is dat bij ‘Vereniging van het jaar 2018’ Onze Gezellen op het Sportpark Van der Aart in Haarlem.

Door de slechte weersomstandigheden is de start van de Holland Series tijdens deze Season Finals vandaag (vrijdag 4 oktober) komen te vervallen. De eerste wedstijd van de Season Finals start nu op zaterdag 5 oktober om 16.00 uur.

Persoonlijke prijzen
De Season Finals krijgen zaterdag een extra feestelijk tintje. Bondsbestuurslid Peter van der Aart reikt om 15.30 uur de KNBSB Awards uit aan speelsters die zich hebben onderscheiden tijdens de reguliere competitie.

Technisch Directeur Tjerk Smeets reikt prijzen uit aan de meest veelbelovende talenten U18 en U23. Bovendien worden de speelsters van het U16 Koninkrijksteam gehuldigd. Zij veroverden dit jaar de Europse titel.

Meer informatie

Wedstrijdschema

Zaterdag 5 oktober 2019
16.00 uur: FysioExpert Olympia Haarlem – Roef! (Holland Series)
18.30 uur: Roef! – FysioExpert Olympia Haarlem (Holland Series)

Zondag 6 oktober 2019
11.00 uur: NNB – Orioles (promotie/degradatie Silver League – 1e klasse)
13.30 uur: NNB (promotie/degradatie Golden League / Silver League)
16.00 uur: FysioExpert Olympia Haarlem – Roef! (Holland Series)*

* Indien noodzakelijk

Winnaars Holland Series sinds de start van de Season Finals in 2015:

JaarLocatieWinnaar
2015Hoofddorp PioniersSparks Haarlem
2016Sparks HaarlemSparks Haarlem
2017ROEF! MoergestelFysioExpert Olympia Haarlem
2018Olympia HaarlemFysioExpert Olympia Haarlem

Rogier van Zon schrijft over het Nederlands honkbal en softbal sinds 1995. Hij zette in 2000 de Nederlandse honkbalsite op en schrijft als freelancer voor diverse andere media over honkbal en softbal. Reageren? Stuur een e-mail naar rogier(a)honkbalsite.com.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League