Het Van der Aart Sportpark in Haarlem.

Golden League

Regen opnieuw spelbreker tijdens Season Finals

Regen opnieuw spelbreker tijdens Season Finals

Het Van der Aart Sportpark in Haarlem.
Het Van der Aart Sportpark in Haarlem.

(Update 15.45 uur) Regen is vandaag opnieuw de spelbreker geworden tijdens de Season Finals. Door de slechte weersomstandigheden is het softbalveld op het Van der Aart Sportpark in Haarlem momenteel niet bespeelbaar, waardoor alle wedstrijden van vandaag zijn uitgesteld. De derde en beslissende wedstrijd van de Holland Series staat nu voor morgenavond op het programma.

De softbalsters van DSS en Twins Oosterhout zouden vandaag om 11.00 uur aan hun beslissingswedstrijd uit de Onderste-4 + Silver League poule beginnen. Om 13.30 uur zou de winnaar van deze wedstrijd in de eerste wedstrijd uit de best-of-three tegen Amsterdam Pirates spelen om promotie/degradatie naar de Golden League.

Vanwege de vele regen werd besloten om beide wedstrijden te verplaatsen naar volgende week zaterdag 12 oktober. Die worden dan eveneens gespeeld op het Van der Aart Sportpark, de thuisbasis van Onze Gezellen in Haarlem. Op die manier kon alles in het werk worden gesteld om het veld bespeelbaar te krijgen voor de derde en beslissende wedstrijd uit de Holland Series tussen FysioExpert Olympia Haarlem en ROEF!. Dat duel zou starten om 16.00 uur.

Maar ook dit lukte niet, waardoor na overleg werd besloten om ook deze wedstrijd definitief af te gelasten voor vandaag. De derde wedstrijd uit de Holland Series is nu verplaatst naar morgenavond. De softbalsters van FysioExpert Olympia Haarlem en ROEF! keren dan opnieuw terug naar het Van der Aart Sportpark. De wedstrijd start morgen om 20.00 uur.

Bekijk het actuele wedstrijdprogramma

Rogier van Zon schrijft over het Nederlands honkbal en softbal sinds 1995. Hij zette in 2000 de Nederlandse honkbalsite op en schrijft als freelancer voor diverse andere media over honkbal en softbal. Reageren? Stuur een e-mail naar rogier(a)honkbalsite.com.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League