Honkbal

Wedstrijden Premier12 live te volgen

Wedstrijden Premier12 live te volgen

Team Kingdom of the Netherlands werkte gisteren een eerste training af in Guadalajara. Vanaf zaterdag bekijk je live hun wedstrijden van de Premier12!

Op zaterdag begint voor Team Kingdom of the Netherlands de Premier12 met een duel tegen Team USA. In Groep A zijn vervolgens in Guadalajara ook de Dominicaanse Republiek en thuisland Mexico de tegenstanders van Oranje. Deze wedstrijden zijn uiteraard live te volgen!

De WBSC zendt de wedstrijden uit op haar Youtube-kanaal en wij zullen die streams op de Honkbalsite delen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kijken via het videoplatform Gametime.Sport en daarvoor kun je op je telefoon (Android) ook een app gebruiken (PlayStore). De kans is groot dat vooral in het Caribische deel van het Koninkrijk de Youtube stream geblokkeerd is vanwege rechten die gekocht zijn door andere partijen. Voor de fans op Aruba, Curaçao en Sint Maarten is Gametime.Sport daarom waarschijnlijk de beste optie.

NOS

De NOS heeft de rechten gekocht voor de samenvattingen van de wedstrijden van het Koninkrijksteam en is bovendien in Guadalajara aanwezig met een filmploeg om de nodige interviews op te nemen. De links van hun reportages zullen wij via social media met je delen.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal