Honkbal

LIVE: Team USA – Koninkrijksteam

LIVE: Team USA – Koninkrijksteam

In de eerste wedstrijd van de Premier12 is op zaterdagavond om 19:00 uur (Nederlandse tijd) Team USA de tegenstander. Deze wedstrijd kun je uiteraard live bekijken. De link hiervoor (en de stream als die beschikbaar is via Youtube) delen wij verderop in dit artikel met je.

Het is 42e keer dat het Koninkrijksteam en Team USA tegenover elkaar staan en tot de verbazing van weinigen waren de Amerikanen tot nu toe in het overgrote deel de sterkste ploeg. Oranje wist slechts vijf keer te winnen en ook in het oefenduel van eerder deze week, bleken de Amerikanen te sterk.

De laatste keer dat de beide ploegen op een groot toernooi tegenover elkaar stonden, was in 2015 tijdens de eerste editie van de Premier12. Amerika was toen de tegenstander in de kwartfinale en dit bleek het eindstation voor het Koninkrijksteam.

Tijdens de Premier12 maken de teams hun starters een dag van tevoren al bekend. Dat betekent dat we weten dat het een matchup wordt tussen een 25-jarige rechtshandige werper en een 45-jarige rechtshandige werper. Voor het Koninkrijksteam start Rob Cordemans, in wat inmiddels alweer zijn 122ste interland is, terwijl voor de Amerikanen Cody Ponce start, die het dit jaar schopte tot Triple-A binnen de organsatie van de Pittsburgh Pirates.

De eerste wedstrijd van Team Kingdom of the Netherlands op de Premier12 van 2019 bekijk je hier live. Via deze link volg je de play-by-play. Mocht de wedstrijd ook via Youtube zichtbaar zijn, dan zullen wij die stream hieronder toevoegen.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal