Honkbal

United Foundation shirtsponsor Koninkrijksteam

United Foundation shirtsponsor Koninkrijksteam

Het logo van United Foundation prijkt op de jerseys van Team Kingdom of the Netherlands tijdens de Premier12

Tijdens de Premier12 prijkte het logo van de United Foundation op de mouw van de shirts van Team Kingdom of the Netherlands. De United Foundation is sowieso al 2020 Partner van de KNBSB en breidde het partnership voor dit mondiale toptoernooi uit met de shirtsponsoring van het Koninkrijksteam.

United is een financiële dienstverlener met een winstoogmerk en met de bank- en trustactiviteiten wordt ook winst gemaakt. Deels wordt de winst geïnvesteerd in deze bedrijven, maar een ander deel wordt gebruikt om terug te geven aan de maatschappij. De United Foundation biedt (financiële) steun aan een breed scala van initiatieven en organisaties in de muziek, kunst en cultuur, maatschappelijke ontwikkeling en sport.

“Met onze dienstverlening hebben we er altijd naar gestreefd mensen de mogelijkheid te geven hun ambities te verwezenlijken. Ónze ambitie is om met onze sponsoractiviteiten onze sponsordoelen sterker te maken en daaromheen een krachtige ‘community’ te bouwen waarin deze doelen, onze eigen mensen en onze klanten verbonden zijn. Team Kingdom of the Netherlands past daar wat dat betreft perfect in en daarom sponsoren wij hun graag.”

Naast het logo van United Foundation zal uiteraard ook het logo van kledingsponsor SSK Europe duidelijk zichtbaar zijn op de jerseys. SSK is al jarenlang een trotse sponsor van het Koninkrijksteam en de KNBSB en sponsort voor de Premier12 ook de ballen en de uniformen van de scheidsrechters.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal