Honkbal

Mexico verslaat USA, Koninkrijksteam uitgeschakeld

Mexico verslaat USA, Koninkrijksteam uitgeschakeld

Omdat Mexico gisteren won van Team USA zijn de Mexicanen het eerste team dat zich geplaatst heeft voor de Super Round van de Premier12. Zowel Amerika als de Dominicaanse Republiek versloeg eerder dit toernooi al het Koninkrijksteam. Deze beide teams spelen komende nacht tegen elkaar om te bepalen wie als nummer twee van Groep A naar Japan afreist.

De overwinning van Mexico betekende dus ook direct dat Team Kingdom of the Netherlands is uitgeschakeld. Theoretisch gezien was er ook met twee nederlagen nog een kleine kans op plaatsing. Daarvoor was het van belang dat de Amerikanen al hun wedstrijden zouden winnen, want dan zou er een 3-way tie kunnen ontstaan in het geval dat Oranje op dinsdag van Mexico zou winnen.

Die mogelijkheid is inmiddels weggevallen en dus is de wedstrijd tegen Mexico de laatste wedstrijd voor het Koninkrijksteam tijdens deze Premier12. De wedstrijd wordt gespeeld om 02.00 uur Nederlandse tijd in de nacht van dinsdag op woensdag.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal