Honkbal

Xander Bogaerts gekozen in All-MLB team

Xander Bogaerts gekozen in All-MLB team

Xander Bogaerts is gekozen als beste korte stop in de MLB

Voor het eerst heeft Major League Baseball dit seizoen besloten om een verkiezing open te stellen voor het All-MLB Team, ofwel het team samengesteld met de beste spelers in de MLB. Van dit ’team’ is Xander Bogaerts de korte stop!

De samenstelling van het team is voor 50% bepaald door stemmen van fans. De andere 50% komt van een panel met daarin journalisten, commentatoren, oud-spelers en MLB officials. Het is dus een prachtige eer dat de Arubaanse korte stop van de Boston Red Sox onderdeel uitmaakt van dit eerste All-MLB Team.

Het All-MLB Team is in het leven geroepen als tegenhanger van het All-Star Team, waarin spelers vooral worden gekozen op basis van populariteit. In dit nieuwe team worden spelers na afloop van het seizoen verkozen vanwege hun prestaties in het voorgaande seizoen.

Bogaerts sloeg in 2019 .309 met 33 homeruns en eindigde met een WAR van 6.8 in de top tien van beste veldspelers in de MLB. In het infield wordt Bogaerts in het All-MLB Team vergezeld door Pete Alonso (1B, Mets), D.J. LeMahieu (2B, Yankees) en Anthony Rendon (3B, Nationals). Het outfield bestaat, niet geheel verrassend, uit Mike Trout (Angels), Christian Yelich (Brewers) en Bellinger (Dodgers). J.T. Realmuto (C, Phillies) en Nelson Cruz (DH, Twins) completeren de lineup, terwijl de kersverse best betaalde werpers ter wereld Gerrit Cole en Stephen Strasburg de headliners zijn van de pitching staff.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal