Honkbal

Meulens over zijn nieuwe rol bij de Mets

Meulens over zijn nieuwe rol bij de Mets

Hensley Meulens verscheen in San Diego tijdens de Winter Meetings voor de camera om te spreken over zijn nieuw rol bij de New York Mets

Eerder deze week maakten de New York Mets officieel bekend dat Hensley Meulens was aangenomen als bench coach van de nieuwe manager Carlos Beltran. In San Diego, waar deze week de Winter Meetings plaatsvonden, verscheen Meulens voor de camera om te spreken over zijn nieuwe rol bij de Mets.

Meulens sprak onder meer over zijn relatie met Beltran, die hij leerde kennen als coach in de staf van Team Kingdom of the Netherlands tijdens de World Baseball Classics van 2006 en 2009. Daarnaast wordt hem gevraagd naar hoe hij zijn ervaring als bench coach in zal zetten om de nog onervaren Beltran te ondersteunen. Het volledige interview bekijk je hieronder:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal