Golden League

Terugkijken: ROEF! vs FysioExpert Olympia Haarlem

Terugkijken: ROEF! vs FysioExpert Olympia Haarlem

Roef! viert het kampioenschap

Helaas kunnen we deze maand nog niet genieten van live softbal. Maar er is wel tijd om gave duels uit het verleden eens terug te kijken! Bekijk bijvoorbeeld de ontknoping van de Holland Series van 2019 nog eens, waarin FysioExpert Olympia Haarlem in oktober de landstitel kwijtraakte aan ROEF!

Via streams van SoftbaldinoTV kun je de ontknoping in deze bloedstollende ’tbest of three’ serie van het begin tot het einde helemaal herbeleven. De eerste wedstrijd ging naar Olympia met 4-1. In de tweede wedstrijd pakte Roef! overtuigend de zege met 7-0.

In de beslissingswedstrijd op maandag 7 oktober in bijzondere omstandigheden op het Van der Aart Sportpark in Haarlem onttroonden de softbalsters van ROEF! de titelverdedigster door FysioExpert Olympia Haarlem in de verlenging met 1-3 te verslaan.

Hieronder zijn de drie wedstrijden via SoftbaldinoTV terug te kijken.

ROEF! – FysioExpert Olympia Haarlem Game 1 Holland Series

ROEF! – FysioExpert Olympia Haarlem Game 2 Holland Series

ROEF! – FysioExpert Olympia Haarlem Game 3 Holland Series

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League