HB Hoofdklasse

Ludiek: Kan Australiër Storks virtueel kampioen maken?

Ludiek: Kan Australiër Storks virtueel kampioen maken?

Aussie Villain verkondigt in een persconferentie dat hij de nieuwe “General Manager” is van Silicon Storks.

In een periode waarin de sport wereldwijd vrijwel helemaal stil ligt vanwege het coronavirus en de bijbehorende maatregelen worden games en virtuele sportwedstrijden steeds populairder. Zo zond MLB Network twee weken geleden een MLB the Show toernooi uit waaraan Major Leaguers onderling vochten om de titel. Afgelopen weekend werd de Ronde van Vlaanderen virtueel verreden en in Australië blijkt de Hoofdklasse opeens opvallend populair.

Dat komt doordat gamer Aussie Villain in de nieuwe baseball simulator Out of the Park Baseball 21 op zoek was naar een leuke challenge. Hij vond naar eigen zeggen de naam Hoofdklasse Honkbal zo mooi dat hij wel een team uit deze competitie, die blijkbaar onderdeel uitmaakt van het spel, moest kiezen.

Via loting viel de keuze op Silicon Storks, met wie hij al snel onder meer oud-international Nick Urbanus aantrok. Als je thuis zit en even niets te doen hebt: er zijn al zes afleveringen waarin Aussie Villain op zijn Youtube kanaal strijdt om Storks aan de titel te helpen. Bekijk ze hieronder allemaal.

Episode 1:

Episode 2:

Episode 3:

Episode 4:

Episode 5:

Episode 6:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse