Honkbal

Neptunus en Twins starten e-League met overwinning

Neptunus en Twins starten e-League met overwinning

Het is zover! Om 20.00uur begint de eerste editie van de Hoofdklasse e-League met de wedstrijd tussen Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam. Voor de Rotterdammers speelt Stijn van der Meer en voor de Amsterdammers speelt Roelie Henrique.

In de draft koos Henrique voor de Atlanta Braves van onder meer Curaçaoenaar Ozzie Albies en Venezolaan Ronald Acuña Jr, terwijl van der Meer, die als laatste moest kiezen, ging voor de Los Angeles Angels van Mike Trout en Shohei Ohtani.

Ohtani is ook de starter van de Angels in dit duel, waar voor Atlanta straks Mike Soroka de startende werper is. Kijk mee via onderstaande live stream!

Stijn van der Meer won Game 1 namens Neptunus uiteindelijk met 8-1, ondanks de eerste homerun van het seizoen van niemand minder dan Ozzie Albies.

In Game 2 staan Ruendrick Piternella, de vroege favoriet voor de eerste titel, en Ibrahin Redan tegenover elkaar namens Twins Oosterhout en Silicon Storks. Piternella speelt met de Dodgers van Kenley Jansen en Clayton Kershaw en neemt het in zijn eerste wedstrijd op tegen Redan en de Tampa Bay Rays van Blake Snell en Kevin Kiermaier.

Game 2 start direct na afloop van Game 1, naar verwachting zo rond 20.30 uur. Die stream plaatsen wij dan uiteraard hieronder. Subscribe voor het Youtube-kanaal van de KNBSB om notificaties van de live stream te ontvangen.

Ruendrick Piternella won Game 2 namens Twins, maar hoewel hij na afloop zou roepen “Easy win!”, werd het slechts 2-1.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal