Honkbal

Hoofdklasse e-League Game 3 en 4

Hoofdklasse e-League Game 3 en 4

Om 20.00uur begint dag twee van de Hoofdklasse e-League. Gisteren wonnen Stijn van der Meer en Ruendrick Piternella namens respectievelijk Curaçao Neptunus en Twins Oosterhout. Vandaag staan wedstrijd drie en vier op het programma. DSS/Kinheim neemt het via Martijn Schoonderwoerd op tegen Quick Amersfoort en Tijmen Takke.

Schoonderwoerd speelt met de New York Yankees tegen de Houston Astros van Takke. Een mooie matchup voor deze Game 3, die je live meekijkt via onderstaande stream.

Later op de avond, direct na de derde wedstrijd, staan HCAW (Bob van der Meer) en Hoofddorp Pioniers (Angelo Wicklert) tegenover elkaar. Die wedstrijd kijk je vanavond via de stream, die wij rond 20.30 uur hieronder zullen delen. Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Goois Bouwbedrijf, sponsor van HCAW.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal