Honkbal

Hoofdklasse e-League Game 5 en 6: zeges HCAW en Curaçao Neptunus

Hoofdklasse e-League Game 5 en 6: zeges HCAW en Curaçao Neptunus

De start van de tweede competitieronde van de Hoofdklasse e-League is 22 juni gespeeld! In deze doordeweekse speelronde speelde L&D Amsterdam (Roelie Henrique) tegen HCAW (Bob van der Meer) om 20.00 uur en hierna nam Hoofddorp Pioniers (Angelo Wicklert) het op tegen Curaçao Neptunus (Stijn van der Meer) .

Zowel Roelie Henrique van L&D Amsterdam met zijn Atlanta Braves als Bob van der Meer van HCAW met zijn Washington Nationals verloor zijn eerste duel. Deze wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt werd door L&D Support. Bob van der Meer nam wraak na zijn nederlaag tegen Hoofddorp Pioniers en won met 6-1! Zo pakte hij zijn eerste zege, terwijl Roelie nu twee nederlagen heeft geleden.

De tweede wedstrijd van vanavond ging juist tussen twee eerdere winnaars. Deze wedstrijd 6 is gesponsord door Meerlease. Angelo Wicklert speelde namens Hoofddorp Pioniers met de Minnesota Twins tegen Stijn van der Meer van Curaçao Neptunus, die speelde met de Los Angeles Angels. Beiden wonnen hun eerste duel. In hun onderlinge clash won Stijn van der Meer met 5-7! Hij neemt nu de leiding in het klassement. Check de huidige stand!

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal