Honkbal

e-League: Piternella blijft ongeslagen, Redan pakt eerste win

e-League: Piternella blijft ongeslagen, Redan pakt eerste win

Op de vierde speeldag van de Hoofdklasse e-League staan vanavond om 20.00 uur Tijmen Takke en Ruendrick Piternella tegenover elkaar. Om ca. 20.30 uur speelt vervolgens Ibrahin Redan tegen Martijn Schoonderwoerd.

Takke, die namens Quick Amersfoort speelt met de Houston Astros, verloor in zijn eerste wedstrijd na extra innings via een walkoff homerun van Schoonderwoerd. Hij neemt het nu op tegen Ruendrick Piternella, die namens Twins Oosterhout speelt met de Los Angeles Dodgers. Piternella, die door de fans wordt gezien als de grote favoriet, versloeg in zijn eerste wedstrijd Ibrahin Redan en heeft met de Dodgers zijn aas Clayton Kershaw nog achter de hand.

Ruendrick Piternella wist zijn ongeslagen status te behouden en versloeg Tijmen Takke onder meer dankzij twee homeruns van Max Muncy.

Kijk je direct via Youtube? Hou dan ook de chat in de gaten. Daarin kun je namelijk direct vragen stellen aan de spelers. Leuke interactie tijdens de wedstrijden, die het kijken naar de e-League nog leuker maakt!

Na drie speeldagen staat Stijn van der Meer namens Curaçao Neptunus met twee overwinningen bovenaan. Vanavond kunnen Piternella en Schoonderwoerd zich met een overwinning ook aan de top van het klassement melden. Schoonderwoerd (DSS/Kinheim) zal dan met zijn Yankees moeten winnen van Ibrahin Redan, die vorige week maar nipt verloor van Piternella. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden. Kijk vanaf 20.30 uur live mee via de stream die wij hieronder delen. En stel ook hier vragen via de chat!

Ondanks een snelle 3-0 voorsprong voor Martijn, was het Ibrahin die dankzij een belangrijke RBI double van Ji-Man Choi een 4-3 overwinning binnensleepte.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal