Honkbal

Balentien helpt van den Hurk aan overwinning

Balentien helpt van den Hurk aan overwinning

Coco Balentien sloeg twee homeruns en hielp zo Rick van den Hurk aan zijn eerste win van het seizoen in de NPB

Gisteren kon je op Honkbalsite al lezen dat de Nippon Professional Baseball League (NPB) is begonnen. Voor de Fukuoka SoftBank Hawks van Rick van den Hurk en dit seizoen ook Wladimir Balentien, is het seizoen nog niet voortvarend gestart. Daar kwam vandaag verandering in. Zowel Balentien als van den Hurk hadden een gigantische bijdrage in de 4-2 overwinning op de Seibu Lions.

Gisteren sloeg Balentien al een diepe sac fly en een tweehonkslag, maar vandaag zagen de we power die we echt van hem kenden. In de eerste inning zette hij de Hawks met deze homerun op een 1-0 voorsprong.

Niet veel later sloeg hij deze gigantische knal met bijbehorende bat flip:

https://twitter.com/taka__ch/status/1276091501336920066

Op de heuvel was Rick van den Hurk oppermachtig voor de Hawks. Na zeven innings had hij zelfs nog geen enkele honkslag tegen gekregen. In de achtste inning werd de no-hitter helaas verbroken door een infield single. Van den Hurk zou uiteindelijk in 7 2/3 inning twee runs tegen krijgen op twee honkslagen en zeven keer drie slag gooien.

De Hawks trokken met 4-2 aan het langste eind en zo hielpen de ‘Kingdom Boyz’ elkaar naar de overwinning. Iets dat voorafgaand aan de wedstrijd afgesproken bleek te zijn:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal