Honkbal

Hoofdklasse e-League Game 9 en 10

Hoofdklasse e-League Game 9 en 10

Het goede nieuws dat we vanaf 1 juli weer mogen beginnen, overheerst natuurlijk de laatste dagen onze websites en communicatiekanalen. Zo gaat de Hoofdklasse op 23 juli weer van start. Voordat het zover is, kun je nog even meegenieten van de Hoofdklasse e-League met vanavond vanaf 20.00 uur weer twee nieuwe wedstrijden!

De nog ongeslagen Ruendrick Piternella neemt het om 20.00 uur op tegen Martijn Schoonderwoerd. Waar Piternella al won van Ibrahin Redan en Tijmen Takke, kon Schoonderwoerd slechts één van deze twee tegenstanders verslaan. Van Takke won hij met 3-2, maar Redan bleek met 4-3 te sterk.

De live stream van deze wedstrijd delen wij vanaf 20.00 uur hieronder.

Om 20.30 uur speelt vervolgens Roelie Henrique tegen Angelo Wicklert. Wicklert versloeg Bob van der Meer, maar moest vervolgens zijn meerdere erkennen in diens oudere broer Stijn. Henrique speelde ook al tegen beide broers, maar ging al twee keer met ruime cijfers de boot in. Kijk mee via de live stream hieronder en chat mee in de stream via Youtube!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal