Honkbal

Terugkijken: Speelronde 3 in E-League

Terugkijken: Speelronde 3 in E-League

Heb je ook zo zin in het nieuwe seizoen dat snel gaat beginnen? Maandagavond konden fans zichzelf verblijden met drie duels in de e-League. Althans: dat was de bedoeling. Alleen Quick Amersfoort vs Silicon Storks en Silicon Storks vs Curaçao Neptunus ging door. Game 14 werd niet gespeeld, tussen Twins Oosterhout en L&D Amsterdam.

#Game13
Ibrahin Redan van Silicon Storks versloeg Stijn van der Meer van Curaçao Neptunus met zijn Tampa Bay Rays met 2-1.

#Game14
Vanaf 20.30 uur was het de beurt aan Twins Oosterhout vs. L&D Amsterdam. Ruendrick Piternella is de koploper van de Hoofdklasse e-League met drie wins en moest tegen Roelie Henrique, die juist driemaal had verloren. Ruendrick Piternella trad om mysterieuze reden niet toe tot deze virtuele wedstrijd deze avond! De wedstrijd kon dus niet doorgaan! En nu? Wordt ongetwijfeld vervolgd dit….

#Game12
Het bonusduel van de avond ging tussen Quick Amersfoort en Silicon Storks. Het betrof een inhaalduel. Het team van Ibrahim Redan leek virtueel uitgeblust na het duel eerder op de avond. Tijmen Takke speelde namens Quick Amersfoort een goed duel en in de tweede inning een 3-0 voorsprong. Silicon Storks kwam erg goed terug tot 3-3, maar in de slotfase van de wedstrijd, sloeg Tijmen zich naar zijn eerste overwinning!

Bekijk hier het schema en de actuele stand!

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal