Honkbal

e-League: Silicon Storks wint, Twins wint ook 5e duel

e-League: Silicon Storks wint, Twins wint ook 5e duel

De Hoofdklasse e-League is over de helft. In de speelronde van vrijdag 3 juli verstevigde Ruendrick Piternella zijn koppositie. Namens Twins Oosterhout versloeg hij Curaçao Neptunus van Stijn van der Meer met 11-7. Daardoor blijft hij ongeslagen bovenaan staan in de E-League.

Aansluitend aan dat duel probeerde L&D Amsterdam een einde te maken aan de reeks van nederlagen. Roelie Henrique verloor viermaal en probeerde het tij te keren in zijn wedstrijd tegen Ibrahin Redan van de Silicon Storks! Het draaide echter uit op een nipte 2-3 nederlaag voor Roelie, waardoor Ibrahin Redan volop meedoet om de titel!

Zie hier het programma en de standen van de Hoofdklasse e-League

L

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal