Honkbal

Hoofdklasse e-League Game 21 en 22

Hoofdklasse e-League Game 21 en 22

Met nog vier speeldagen te gaan is de spanning in de strijd om een plek in de play-offs van de eerste editie in de Hoofdklasse e-League nog altijd buitengewoon spannend. Vanavond worden vanaf 20.00 uur weer twee wedstrijden gespeeld. Die wedstrijden bekijk je uiteraard weer live via Honkbalsite en Youtube!

In de eerste wedstrijd staan de nummers 5 en 6 van de competitie tegenover elkaar. Tijmen Takke (Quick Amersfoort) zal daarin Stijn van der Meer moeten verslaan om kans te houden op de play-offs. Wint van der Meer? Dan brengt hij zichzelf in goede positie. Hij speelt dan zijn laatste wedstrijd tegen nr. 7 Martijn Schoonderwoerd (DSS/Kinheim), terwijl de huidige nummer vier Ibrahin Redan (Silicon Storks) het nog op moet nemen tegen de nummers twee en drie uit de huidige stand.

Wedstrijd 21 bekijk je live op de stream hieronder (vanaf 20.00 uur):

Vlak na deze wedstrijd wordt vervolgens gestreden tussen twee teams, die al uitgeschakeld zijn voor de play-offs. Sterker nog: het is de strijd om niet laatste te worden. Roelie Henrique (L&D Amsterdam) heeft als enige speler nog geen wedstrijd gewonnen, terwijl Schoonderwoerd tot nog toe alleen zijn eerste wedstrijd wist te winnen. Om de laatste plaats te ontwijken, zal Henrique moeten winnen! Chat je met de mannen mee? Kijk dan live op Youtube. De stream zonder chat vind je vanaf ca. 20.30 uur hieronder.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal