HHW 2020

Startdatum Honkbalweek Haarlem 2022 bekend

Startdatum Honkbalweek Haarlem 2022 bekend

De afgelopen 10 dagen heeft een aantal medewerkers van de Honkbalweek Haarlem een succesvolle Online Honkbalweek 2020 neergezet. De achterban van de Honkbalweek reageerde zeer positief en massaal op alle content die de online-crew dagelijks produceerde voor hun website en social media kanalen.

Die content scheelde niet veel van wat er bij een ‘gewone’ Honkbalweek wordt gemaakt behalve dat er tijdens deze versie natuurlijk geen wedstrijden werden gespeeld. Dagelijks werd het traditionele Leesvoer gemaakt, er waren Like&Win-acties met mooie prijzen om de vaste partners bij de Honkbalweek te betrekken en in de Honkbalweek Podcast zaten leuke gasten als bondscoach Evert-Jan ’t Hoen, toernooidirecteur Leon Ravestein en Honkbalweek DJ Jeroen Calvelage aan tafel. De speciaal voor dit event gemaakte video’s werden zeer gewaardeerd en er waren veel deelnemers bij de live PubQuiz vanuit het Pim Mulierstadion.

Voorzitter Guus van Dee droeg zijn steentje bij vanaf zijn vakantieadres. Hij gooide virtueel de eerste bal én maakte tijdens de sluitingsceremonie de nieuwe datum bekend voor de dertigste editie van de Honkbalweek in 2022: die zal van vrijdag 8 juli tot en met zondag 17 juli 2022 plaatsvinden in Haarlem.

Toernooi directeur Leon Ravestein: ‘Het was fantastisch om deze Online Honkbalweek te doen. Het Online Team is zeer professioneel en een geoliede machine. We hebben enorm veel positieve reacties van de fans gekregen en daar doe je het allemaal voor. Maar eerlijk is eerlijk, we hebben het stadion, de wedstrijden en de sfeer wel heel erg gemist. Want dat is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait: een mooie pot honkbal in een kolkend stadion. We verheugen ons nu al op de jubileumeditie in

2022 en gaan binnenkort beginnen met de eerste voorbereidingen’.

Via deze link is de geweldige Sluitingsceremonie te bekijken.

Op de Facebookpagina is alle content van de Online Honkbalweek 2020 terug te vinden.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HHW 2020