Honkbal

Hoofdklasse e-League: Drie koplopers na winst Wicklert

Hoofdklasse e-League: Drie koplopers na winst Wicklert

Met nog drie speeldagen te gaan in de Hoofdklasse e-League is de strijd om de vier play-off plaatsen nog erg spannend! Vanavond worden er in die strijd twee hele belangrijke duels gespeeld. Vanaf 20.00 uur kijk je weer live mee!

De eerste wedstrijd van vandaag gaat tussen Bob van der Meer (HCAW) en Ibrahin Redan (Silicon Storks). De huidige nummers drie en vier uit de stand in de e-League. Van der Meer speelt met zijn Washington Nationals thuis en dat betekent dat deze wedstrijd mede mogelijk gemaakt wordt door HCAW sponsor Broektiek Bussum.

Deze wedstrijd bekijk je vanaf 20.00 uur live via de stream die wij dan hieronder plaatsen.

Vanaf circa 20.30 uur speelt vervolgens koploper Ruendrick Piternella (Twins Oosterhout) tegen de nummer twee Angelo Wicklert (Hoofddorp Pioniers). Bij winst verzekert Piternella zich van de eerste plaats in het reguliere seizoen. Wint Wicklert, dan is de kans erg groot dat hij de eerste plaats pakt. Wicklert verloor tot nu toe slechts één wedstrijd, terwijl Piternella nog ongeslagen is.

De topper in de e-League bekijk je via de stream hieronder vanaf 20.30 uur.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal