Honkbal

Hoofdklasse e-League nadert ontknoping

Hoofdklasse e-League nadert ontknoping

Dit weekend worden de laatste competitieduels in de allereerste Hoofdklasse e-League 2020 gespeeld! Je ziet vrijdagavond 10 juli en zaterdag 11 juli welke teams zich plaatsen voor de play-offs, die hierna onderling gaan uitmaken wie er kampioen wordt!

Martijn Schoonderwoerd van DSS/Kinheim nam het vrijdagavond 10 juli om 20.00 uur op tegen Stijn van der Meer van Curaçao Neptunus. Beide spelers behoren tot de middenmoot van de Hoofdklasse E-League en zij moesten er alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen in het algemeen klassement. Martijn trok in deze wedstrijd de winst naar zich toe. Hij won met 4-3, waardoor zowel Stijn als Martijn in 7 duels driemaal wonnen en viermaal verloren.

Hierna was het op vrijdagavond 10 juli de beurt aan L&D Amsterdam en Quick Amersfoort. Roelie Henrique en Tijmen Takke bivakkeren met hun teams onderling de e-League, ze stonden respectievelijk 8ste en 7e met hun teams. L&D Amsterdam nam al snel de leiding in de wedstrijd, maar uiteindelijk was het Tijmen die aan het langste eind trok: 3-5.

De stand ziet er nu als volgt uit.

 TeamWinsLosses
1Twins Oosterhout51
2Hoofddorp Pioniers51
3HCAW51
4Silicon Storks33
5Curaçao Neptunus34
6DSS/Kinheim34
7Quick Amersfoort25
8L&D Amsterdam07

Bekijk hieronder de wedstrijden die dit weekend gespeeld worden:

Vrijdag 10 juli
Wedstrijd 25- 20.00 uur: DSS/Kinheim – Curaçao Neptunus
Wedstrijd 26 – 20.30 uur of direct na afloop game 25: Quick Amersfoort -L&D Amsterdam

Zaterdag 11 juli
Wedstrijd 27- 20.00 uur: Silicon Storks Hoofddorp Pioniers
Wedstrijd 28 20.30 uur of direct na afloop game 27: Twins Oosterhout -HCAW

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal