Honkbal

Laatste speelronde Hoofdklasse e-League

Laatste speelronde Hoofdklasse e-League

Op zaterdagavond staat de laatste speelronde voor het reguliere seizoen in de Hoofdklasse e-League op het programma en in beide wedstrijden staat er nog veel op het spel. Om 20.00 uur speelt Ibrahin Redan (Silicon Storks) tegen Angelo Wicklert (Hoofddorp Pioniers). Ruendrick Piternella (Twins Oosterhout) en Bob van der Meer (HCAW) sluiten vervolgens het reguliere seizoen af.

Redan weet zich bij winst verzekerd van de vierde plaats en zou in dat geval het laatste ticket voor de play-offs verzilveren. De andere drie spelers van vanavond zijn al verzekerd van de play-offs, maar zijn nog volop in de strijd om de eerste plaats.

Zowel van der Meer, Piternella en Wicklert staan momenteel na zes wedstrijden op vijf overwinningen en een nederlaag.

Vanavond wordt dus alles beslist. De stream van Game 1 vind je vanaf 20.00uur hieronder.

Vanaf ca. 20.30uur bekijk je hieronder dan de allerlaatste wedstrijd van het reguliere seizoen.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal