Honkbal

Ontknoping van Hoofdklasse e-League op Super Saturday

Ontknoping van Hoofdklasse e-League op Super Saturday

Het reguliere seizoen in de Hoofdklasse e-League zit erop. Tijd voor de strijd om het kampioenschap via de play-offs en de Holland Series. Drie wedstrijden nog en we weten wie zich mag kronen tot de allereerste Nederlands Kampioen in de Hoofdklasse e-League. Op zaterdagavond (Super Saturday) worden al deze wedstrijden gespeeld.

Afgelopen zaterdag werden de laatste wedstrijden van het reguliere seizoen gespeeld. Daarin werd de strijd om de eerste en vierde plaats bepaald. Vanwege onderling resultaat heeft Angelo Wicklert zich namens Hoofddorp Pioniers als eerste geplaatst voor de play-offs. Hij verloor net als Ruendrick Piternella één wedstrijd, maar won het onderlinge duel.

Op de vierde plaats is – op basis van onderling resultaat – Ibrahin Redan (Silicon Storks) geëindigd. Redan eindigde met evenveel overwinningen als Stijn van der Meer (Curaçao Neptunus) en Martijn Schoonderwoerd (DSS/Kinheim), maar versloeg beide tegenstanders en werd op basis van dit onderlinge resultaat dus vierde.

Om 20.00 uur nemen Wicklert en Redan het in de eerste wedstrijd van de play-offs tegen elkaar op. Vlak daarna, om ca. 20.30 uur staan in de tweede wedstrijd de nummers twee en drie Ruendrick Piternella (Twins Oosterhout) en Bob van der Meer (HCAW) tegenover elkaar.

Deze wedstrijden bekijk je uiteraard ook dan weer live via Honkbalsite en via het Youtube kanaal van de KNBSB heb je de kans om met de spelers te chatten.

De eindstand in het reguliere seizoen:

 TeamWinsLosses
1Hoofddorp Pioniers61
2Twins Oosterhout61
3HCAW52
4Silicon Storks34
5DSS/Kinheim34
6Curaçao Neptunus34
7Quick Amersfoort25
8L&D Amsterdam07

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal