HB Hoofdklasse

Bekijk de Hoofdklasse wedstrijden live!

Bekijk de Hoofdklasse wedstrijden live!

Het is eindelijk zover! Vanavond om 19.30u begint het seizoen 2020 in de Honkbal Hoofdklasse. Na een historisch lange stop vanwege het coronavirus kan het reguliere seizoen van 2020, bijna een jaar na afloop van het reguliere seizoen van 2019 beginnen. Het is een speciaal seizoen, want de wedstrijden zijn vanaf nu live en in samenvatting online te bekijken!

In de afgelopen weken is er op de achtergrond met partners 360SportsIntelligence, Eyecons en de verenigingen keihard gewerkt om ervoor te zorgen dat alles klaar was voor de start van de competitie. Dit is gelukt! Vanaf vanavond bekijk je op Honkbal.nu de live streams van de vier wedstrijden die er gespeeld worden. Op maandagavond krijg je bovendien ook de samenvattingen van de speelronde van het voorgaande weekend te zien.

Het streven is om elke wedstrijd zowel live als in samenvatting uit te zenden en dat zal grotendeels lukken. Voor het veld van Hoofddorp Pioniers moet nog een oplossing gezocht worden. Het hoofdveld is daar namelijk nog niet speelklaar. Op alle andere velden hangen vier vaste camera’s waarmee we de wedstrijden zo mooi mogelijk in beeld brengen. De live stream wordt vanuit de overzichtscamera in de backstop uitgezonden. Voor de samenvattingen worden alle camerastandpunten gebruikt. De samenvattingen worden ingesproken door commentatoren Jason Houtkamp en Jasper Roos.

Voor alle mooie beelden van de Honkbal Hoofdklasse ga je vanaf nu dus naar Honkbalsite, Honkbal.nu en Eyecons.com!

Het speelschema voor vanavond:

DatumTijdThuis teamGast teamAccommodatie
23-7-202019:30 uurCuraçao NeptunusL&D AmsterdamNeptunus Familiestadion
23-7-202019:30 uurDSS/KinheimHoofddorp PioniersPim Mulierstadion
23-7-202019:30 uurHCAWQuick AmersfoortRob Hoffmann Vallei
23-7-202019:30 uurSilicon StorksTwins OosterhoutLoek Loevendie Ballpark

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse