HB Hoofdklasse

Wedstrijden Hoofddorp Pioniers-Silicon Storks dit weekend afgelast

Foto: © Rob Jelsma

Wedstrijden Hoofddorp Pioniers-Silicon Storks dit weekend afgelast

De wedstrijden tussen Hoofddorp Pioniers en Silicon Storks zijn dit weekend afgelast. Deze beslissing is na overleg tussen beide verenigingen en de KNBSB genomen, omdat een speler van Hoofddorp Pioniers klachten heeft die verband houden met het coronavirus.

De betreffende speler laat zich testen en de selectie van Hoofddorp Pioniers heeft besloten om in elk geval tot het resultaat van deze test bekend is uit voorzorg niet bij elkaar te komen voor wedstrijden of trainingen.

De vereniging en de KNBSB volgen de richtlijnen en adviezen van overheidsinstanties zoals het RIVM en de GGD.

De KNBSB benadrukte in een eerder stadium onder meer via een brief van voorzitter Mark Herbold en Algemeen Directeur Stefaan Eskes al hoe belangrijk het is om de richtlijnen en adviezen te volgen, om zo veel mogelijk de kans op besmetting in onze honkbal- en softbalcommunity te voorkomen. Dit onderschrijft de KNBSB na dit geval nogmaals.

De overige zes wedstrijden in de Hoofdklasse worden dit weekend gewoon gespeeld en die bekijk je live via Honkbal.nu

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse