Softbal

Koninkrijksteam speelt opnieuw tegen Duitsland

Foto: © Sascha Schneider

Koninkrijksteam speelt opnieuw tegen Duitsland

Team Kingdom of the Netherlands speelt op 30 augustus voor de tweede keer dit jaar tegen Duitsland. Na twee overwinningen in Keulen in juli treft Oranje deze maand de oosterburen op het veld van Tex Town Tigers in Enschede voor een dubbel.

Op 12 juli was het Koninkrijksteam twee keer met ruime cijfers (1-9 en 2-12) te sterk voor de Duitse nationale ploeg. In Enschede zal de ploeg van bondscoach Ferenc Jongejan zijn ongeslagen status van dit jaar willen verlengen.

De selectie geniet op dit moment even van een korte vakantie, maar hervat volgende week weer de trainingen in aanloop naar deze twee interlands. In september volgt nog een derde ontmoeting met de Duitsers. Deze wedstrijden worden door Jongejan en zijn staf gebruikt om zich voor te bereiden op het EK van 2021, waar de Europese titel heroverd zal moeten worden.

In een later stadium zal de wedstrijdselectie op Softbalsite bekendgemaakt worden. SoftbaldinoTV is in Enschede uiteraard weer van de partij om de wedstrijden live te streamen.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal