Dwayne Kemp sloeg in de reguliere competitie 68 honkslagen.

HB Hoofdklasse

Samenvatting Quick Amersfoort – Curaçao Neptunus

Samenvatting Quick Amersfoort – Curaçao Neptunus

Op dinsdag werden er twee wedstrijden gespeeld in de Hoofdklasse. In Haarlem, op het veld van Onze Gezellen, speelde Hoofddorp Pioniers tegen Silicon Storks. Pioniers was veel te sterk voor de Hagenezen, maar omdat er op het veld in Haarlem geen camera’s hangen, hebben we van deze wedstrijd geen samenvatting.

In Amersfoort keerde Roger Bernadina terug op de Nederlandse velden, maar kon hij in zijn eerste wedstrijd nog geen potten breken. Voor de Rotterdammers was Dwayne Kemp van grote waarde. Hoe? Dat zie je in onderstaande samenvatting:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse