HB Hoofdklasse

Opnieuw coronageval bij L&D Amsterdam, serie tegen HCAW uitgesteld

Foto: © Rob Jelsma

Opnieuw coronageval bij L&D Amsterdam, serie tegen HCAW uitgesteld

Nadat eerder al bekend werd dat de wedstrijden tussen L&D Amsterdam en Curaçao Neptunus van afgelopen weekend uitgesteld werden vanwege enkele coronagevallen binnen de selectie van de Amsterdammers, kwam vandaag het nieuws dat er nóg een speler positief getest is.

Op advies van de GGD Amsterdam en conform de landelijke richtlijnen is besloten dat de wedstrijden van L&D Amsterdam tegen HCAW van donderdag, zaterdag en zondag uitgesteld worden. Het team is al sinds afgelopen donderdagavond in quarantaine en zal pas na aankomend weekend weer bij elkaar komen om zo verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

De KNBSB zoekt ondertussen naar een oplossing voor de uitgestelde wedstrijden van L&D Amsterdam tegen zowel Curaçao Neptunus als HCAW. Hierover volgt later meer informatie.

Tenslotte wijst de KNBSB de leden en fans nogmaals op de sportspecifieke protocollen rondom honkbal en softbal. Als sporters en fans moeten wij er samen alles aan doen om gezond te blijven en de rest van dit seizoen alle geplande wedstrijden nog te kunnen spelen.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse