HB Hoofdklasse

Speelschema Holland Series

Speelschema Holland Series

De kogel is door de kerk. De resterende wedstrijden uit de play-offs voor de bovenste vier uit de Hoofdklasse hoeven niet meer gespeeld te worden. Dit is in overleg met de deelnemende verenigingen bepaald. De focus kan voor L&D Amsterdam en Curaçao Neptunus nu volledig op de Holland Series en het behalen van de titel.

Nadat Curaçao Neptunus zich vorige week al plaatste voor de Holland Series, voegde titelverdediger L&D Amsterdam zich via een sweep tegen HCAW bij de Rotterdammers in de strijd om de landstitel. In overleg met de deelnemende verenigingen is besloten dat de resterende wedstrijden tussen Curaçao Neptunus en respectievelijk HCAW en L&D Amsterdam niet meer gespeeld hoeven te worden. Dit met het oog op het slechte weer, het drukke schema en het feit dat de beide deelnemers van de Holland Series al vast staan.

Dat betekent ook dat we nu het definitieve speelschema van de Holland Series bekend kunnen maken:

Game 1Zaterdag 10 oktober14.00 uurCuraçao NeptunusL&D Amsterdam
Game 2Zondag 11 oktober14.00 uurL&D AmsterdamCuraçao Neptunus
Game 3Donderdag 15 oktober19.30 uurCuraçao NeptunusL&D Amsterdam
Game 4Zaterdag 17 oktober14.00 uurL&D AmsterdamCuraçao Neptunus
Game 5*Zondag 18 oktober14.00 uurCuraçao NeptunusL&D Amsterdam
Game 6*Zaterdag 24 oktober14.00 uurL&D AmsterdamCuraçao Neptunus
Game 7*Zondag 25 oktober14.00 uurCuraçao NeptunusL&D Amsterdam
* indien noodzakelijk

De Holland Series volg je dit jaar uiteraard live via Eyecons.com. De KNBSB pakt tijdens de strijd om het kampioenschap in samenwerking met partners 360SportsIntelligence, Eyecons en Baseball Culture NL uit met hele mooie content. Naast de live stream, die tijdens de Holland Series zal worden voorzien van commentaar, en de samenvattingen komen er interviews met spelers en coaches, wedstrijdanalyses en hele gave content van Louie Sienders en Baseball Culture NL.

Houd hiervoor uiteraard Honkbalsite.com en de social media kanalen van de KNBSB (@HonkbalSoftbalNL) en Baseball Culture NL (@baseballculturenl) in de gaten!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse