HB Hoofdklasse

Holland Series Game 2 Post-game Show

Holland Series Game 2 Post-game Show

Wat was dat een geweldige wedstrijd! Game 2 van de Holland Series van 2020 werd een instant classic. Archivaris Marco Stoovelaar vertelde ons dat het zelfs de langste Hoofdklasse wedstrijd ooit werd met 4 uur en 28 minuten. Na afloop van de wedstrijd namen wij met John Mahnen en Jasper Roos de post-game show op, met daarin onder meer de samenvatting en interviews met Michael Duursma en Denzel Richardson.

Kunnen we de Holland Series dit jaar nog wel uitspelen? De persconferentie van Minister President Mark Rutte leek niet veel hoop te bieden, maar morgen hebben we pas officieel duidelijkheid na overleg met NOC*NSF en de andere sportbonden.

Geen tijd voor de hele show, maar wil je wel snel de samenvatting bekijken? Dat kan hieronder:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse