Honkbal

Kijk vanavond de WK-Finale terug!

Kijk vanavond de WK-Finale terug!

Geen Holland Series, geen vrijdagmiddagborrel, niet even lekker de stad in vanavond. Het zit er allemaal even niet in vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Dat betekent niet dat je je hoeft te vervelen vandaag, want hieronder kijk je vanaf 19.30 uur nog eens helemaal naar de legendarische WK Finale van 2011!

Team Kingdom of the Netherlands speelde op 15 oktober in Panama tegen Cuba in de strijd om – wat later bleek – de voorlopig laatste wereldtitel. Vanwege de regen werd de wedstrijd telkens weer uitgesteld. Zo ver uitgesteld dat het inmiddels in Nederland al 16 oktober was en dus is het vandaag precies negen jaar geleden dat het Koninkrijksteam wereldkampioen werd.

Om dat speciale feit te vieren, zenden wij vanavond via ons Youtube-kanaal die fantastische wedstrijd nog eens uit. Geniet van de heldendaden van mannen als Rob Cordemans, Sidney de Jong, Bryan Engelhardt, David Bergman, Didi Gregorius en Jonathan Schoop. Kijk vanaf 19.30 uur mee in onderstaande stream met het originele commentaar van Ronald van Dam en Charles Urbanus Jr.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal