Golden League

Praktische fusie Terrasvogels en Onze Gezellen

Praktische fusie Terrasvogels en Onze Gezellen

Per 15 november 2020 gaan de verenigingen Terrasvogels en Onze Gezellen een praktische fusie aan tussen de softbaltakken van beide omniverenigingen. De teams van de fusievereniging gaan verder onder de naam Onze Gezellen.

De rechtpersoonsvorm van de omnivereniging Terrasvogels biedt geen mogelijkheid een juridische fusie aan te gaan. Daarom is voor een praktische fusie gekozen. Dat houdt onder andere in dat de huidige softballeden en het ene Softbal Senioren Dames-team (uitkomend in de Softbal Dames Golden League) van Terrasvogels naar Onze Gezellen worden overgezet.

Daardoor komt in 2021 het eerste Softbal Senioren Dames-team van Onze Gezellen uit op het hoogste niveau: Softbal Dames Hoofdklasse (voorheen Golden League). En het tweede team gaat spelen op het één na hoogste niveau: Softbal Dames 1e klasse (voorheen Silver League).

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Golden League