Honkbal

Outside the Box Episode 1: BIZZEY X KALIAN SAMS

Outside the Box Episode 1: BIZZEY X KALIAN SAMS

Wij hebben de eer om jullie vandaag de eerste aflevering van een hele gave serie te presenteren. In samenwerking met Baseball Culture NL, Louie Jay Sienders en Roelie Henrique presenteren wij jullie ‘Outside the Box’. Een serie waarin in elke aflevering een speler of speelster van Team Kingdom of the Netherlands wordt gekoppeld aan een bekende Nederlander of een bekende sporter of sportster uit een andere sport.

Host Roelie Henrique gaat op zoek naar gemeenschappelijke interesses en raakvlakken voor beide gasten en in de eerste aflevering praten rapper Bizzey en outfielder Sams over hun tatoeages, hun werk in de gym, hun verleden in Amerika en bovenal natuurlijk hun liefde voor het spelletje.

Wist je dat Bizzey ooit zelf gehonkbald heeft? Wat zou hij als walkup song kiezen? En kan hij nog een balletje slaan? Je ziet het in episode 1 van Outside the Box!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal