Honkbal

Outside the Box Episode 2: KLAASSEN X MARKWELL X CASIMIRI

Outside the Box Episode 2: KLAASSEN X MARKWELL X CASIMIRI

In samenwerking met Baseball Culture NL, Louie Jay Sienders en Roelie Henrique presenteren wij jullie ‘Outside the Box’. Een serie waarin in elke aflevering een speler of speelster van Team Kingdom of the Netherlands wordt gekoppeld aan een bekende Nederlander of een bekende sporter of sportster uit een andere sport.

Host Roelie Henrique gaat op zoek naar gemeenschappelijke interesses en raakvlakken voor beide gasten en in de tweede aflevering praten Ajacied Davy Klaassen en pitchers Diegomar Markwell en Jiorgeny Casimiri over hun band met de Toronto Blue Jays en over hoe het is om gescout te worden door een profclub.

Wist je dat Davey Klaassen vroeger zelf rondliep op het veld bij Hilversum Hurricanes? Kan hij een beetje pitchen? En slaan? En heeft hij dezelfde bat flip in huis als zijn favoriete speler José Bautista? Je ziet het in episode 2 van Outside the Box!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal