Honkbal

Outside the Box Episode 3: SUGAWARA X VAN DEN HURK

Outside the Box Episode 3: SUGAWARA X VAN DEN HURK

In samenwerking met Baseball Culture NL, Louie Jay Sienders en Roelie Henrique presenteren wij jullie ‘Outside the Box’. Een serie waarin in elke aflevering een speler of speelster van Team Kingdom of the Netherlands wordt gekoppeld aan een bekende Nederlander of een bekende sporter of sportster uit een andere sport.

Host Roelie Henrique gaat op zoek naar gemeenschappelijke interesses en raakvlakken voor beide gasten en in de tweede aflevering praten Japanse rechtsback van AZ Yukinari Sugawara en pitcher Rick van den Hurk over hoe het is om als Japanner in Nederland te spelen en andersom.

Bovendien vergelijken we de voetbalskills en honkbalskills van Rick en Yuki met elkaar in een paar leuke challenges en denk je dat Yuki de Hoofdklasse challenge aankan? Je ziet het in episode 3 van Outside the Box!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal