HB Hoofdklasse

Hoofdklasse vanaf 2021 wereldwijd live te volgen!

Hoofdklasse vanaf 2021 wereldwijd live te volgen!

In Nederland waren alle wedstrijden van de Hoofdklasse Honkbal in 2020 al live te bekijken via Eyecons.com. Vanaf dit jaar kunnen ook honkbalfans wereldwijd meegenieten van de Hoofdklasse Honkbal! De WBSC zal via haar Youtube-kanaal elke speeldag één wedstrijd livestreamen.

Mooi nieuws dus voor de fans in Amerika, op Curaçao en Aruba, maar ook in Japan! Wij zullen de komende periode monitoren hoe vaak en vanuit waar de wedstrijden bekeken worden. Te beginnen met Opening Day, waar de WBSC na de afgelasting van de wedstrijd L&D Amsterdam en Hoofddorp Pioniers heeft gekozen voor Silicon Storks tegen Curaçao Neptunus in het Familiestadion in Rotterdam.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse