SB Hoofdklasse

Drie bijzondere jubilea bij Tex Town Tigers

Drie bijzondere jubilea bij Tex Town Tigers

In een tijd waarin topsport en clubtrouw steeds moeilijker met elkaar lijken samen te gaan, bewijzen drie speelsters van Tex Town Tigers (TTT) uit Enschede dezer dagen het tegendeel.

Tekst: Herman Hiemstra

Danielle ten Donkelaar heeft op 13 mei van dit jaar haar 100ste wedstrijd in het tenue van TTT gespeeld. Op zaterdag 22 mei was het de beurt aan Britt Vonk. Zij speelde toen voor de 250ste keer voor TTT.
Voor Nadine Marinus was het op 13 mei de 700ste keer dat zij het uniform van de Tex Town Tigers aantrok. Dit is een officieus record binnen de KNBSB voor de meest gespeelde wedstrijden voor een club. Zij speelt sinds 2003 onafgebroken bij Tex Town Tigers en is nu begonnen aan haar 19de seizoen! Ze heeft in al die jaren slechts 18 wedstrijden gemist. De laatste 10 jaar was zij bij iedere wedstrijd present. Ook heeft zij tussendoor nog twee studies gedaan en succesvol afgerond.

Alle drie de speelsters komen uit de eigen jeugdopleiding van de club en hebben ook jong Oranje gehaald; Britt en Nadine brachten het ook tot Team Kingdom of the Netherlands. Britt is intussen zelfs recordinternational.

De dames werden maandag 24 mei tijdens een feestelijke bijeenkomst voorafgaande aan de tweede wedstrijd tegen Quick Amersfoort in het zonnetje gezet door voorzitter Gert Jan Mooi.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in SB Hoofdklasse